Re-integratie consulent

Agros vindt dat de arbeidsmarkt voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dit doen we door betrokken te zijn met iedere kandidaat en opdrachtgever. Met 20 jaar ervaring en kennis bieden wij passende begeleiding. We onderscheiden ons door op een andere manier naar zaken te kijken en blijvende oplossingen te vinden. Dankzij een uitgebreid dienstenpakket, van re-integratie tot bemiddeling, helpen wij iedereen richting werk.

Voor 32 tot 40 uur per week. Je verricht je werkzaamheden in de Kop van Noord-Holland

Het belangrijkste resultaat wat wij van je verwachten is dat we deelnemers begeleiden om zo goed mogelijk te participeren in de arbeidsmarkt, in opdracht van de gemeentes en het UWV.

In deze dynamische en veelzijdige vacature ben je breed inzetbaar. Je gaat de deelnemers bemiddelen, begeleiden en coachen op het gebied van re-integratie. Daarnaast zul je het contact onderhouden met bedrijven en werkervaringsplekken. Ten slotte ben je veel onderweg voor persoonlijke gesprekken, dit is onze kracht!

Wat ga je doen
Je voert diverse taken uit, zoals:

  • De samenhang zoeken tussen wat een kandidaat kan en wil en wat er haalbaar is
  • Het begeleiden en ondersteunen van de kandidaten met als doel een duurzame baan
  • Het onderhouden van contacten met samenwerkingspartners zoals gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties
  • Het bijhouden van een administratie en rapporteren aan de opdrachtgever

Wat vragen wij

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als jobcoach of re-integratieconsulent is een pré
  • In bezit van rijbewijs B
  • Je kunt deelnemers motiveren en inspireren
  • Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig

Wat bieden wij jou
Binnen Agros hechten wij waarde aan humor en relativeringsvermogen. Voor jou betekent dit een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week in een betrokken en dynamisch team. Je hebt veel afwisseling in je werkzaamheden, veel vrijheid en we stellen eigen ideeën altijd zeer op prijs!

Naast een zakelijke telefoon en een auto van de zaak, organiseren we ook regelmatig leuke feestjes.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al deel uitmaken van ons gezellige team? Of heb je nog vragen over de functie? Neem dan snel contact op met Megan Bijpost 06- 57 39 37 16 mail naar mbijpost@agros.nl