Werken bij Agros

Agros vindt dat de arbeidsmarkt voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dit doen we door betrokken te zijn met iedere kandidaat en opdrachtgever. Werken bij Agros houdt in dat wij kandidaten, met of zonder een arbeidsbeperking, begeleiden en bemiddelen op en naar de arbeidsmarkt. Hierbij leggen we de focus op talent en competenties, zo gaat Agros te werk.
Met een uitgebreid dienstenpakket op zowel re-integratie van de arbeidsmarkt en in de bemiddeling van uitzendkrachten helpen wij aan werk en personeel op een betrokken manier.
Met verschillende filialen verspreid door Noord-Holland kom je in een team van specialisten met jarenlange ervaring, dat elkaar inspireert, aanvult en gaat voor resultaat.

Aan de slag bij Agros? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures. Niet de vacature gevonden die je zocht, stuur een open sollicitatie naar purmerend@agros.nl


Vacatures bij Agros

Recruiter
De recruiter houdt zich bezig met het invullen van vacatures bij bestaande klanten, maar uiteraard ook voor prospects. Tevens ben je actief in het werven van arbeidskrachten in diverse arbeidsconstructies …

Lees verder


Re-integratieconsulent in Haarlem
Maak het verschil als re-integratieconsulent bij Agros te Haarlem! Als re-integratie consulent begeleid je in opdracht van gemeenten, het UWV en bedrijven werkzoekenden naar werk.

Lees verder