Agros, partner van werkgevers, gemeenten en UWV

Sinds 2001 is Agros is de partner in arbeidsbemiddeling voor een scala aan opdrachtgevers. Voor een uitgebreid, gevarieerd en loyaal werkgeversnetwerk in Noord-Holland en voor gemeenten en UWV waarmee een jarenlange, uitstekende samenwerking is.

Goede samenwerking met opdrachtgevers

Agros anticipeert op ontwikkelingen: denkt strategisch en praktisch mee en in grensoverschrijdende mogelijkheden en oplossingen. Wij doen wat we beloven en maken onze belofte waar. Persoonlijk contact en investeren vinden we belangrijk. Onze organisatie kenmerkt zich door een actieve en betrokken en flexibele houding, goede bereikbaarheid, deskundigheid en uitstekende communicatie. Agros groeit nog steeds en we zijn zeer succesvol. Daar zijn we trots op! Dit bereiken we door goede samenwerking met onze opdrachtgevers.

Participatiewet

De nieuwe Participatiewet biedt kansen waar wij bij Agros graag op inspelen. Wij helpen graag iedereen aan een passende baan. Hier gaat het om mensen met of zonder arbeidsbeperkingen, zodat iedereen kan meedraaien in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Dit biedt ook veel mogelijkheden voor werkgevers.