Waarom Agros

De arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen. Dat is waar we bij Agros naar streven. Dat nemen we serieus. Iedereen moet mee kunnen doen. Goede werkomstandigheden zijn belangrijk, in een veilige en inclusieve werkomgeving. Maar dat kunnen we niet alleen. Want: alleen zijn we goed, maar samen zijn we sterker.

Daarom stimuleren we ook onze klanten, partners en opdrachtgevers om een bijdrage te leveren aan een inclusieve, duurzame samenleving. Zo helpen we iedereen verder. Samen lukt het.

Hoe doen we dat?

Agros is klantgericht, betrokken en heeft zeer ervaren medewerkers met actuele kennis van de arbeidsmarkt. We zijn proactief en oplossingsgericht in het bemiddelen en begeleiden van kandidaten naar werk. We denken snel, praktisch en altijd in mogelijkheden. We zijn 24/7 bereikbaar en leggen actief contact.

We doen wat nodig is: we leveren maatwerk omdat elk traject persoonlijk is. Zo bieden we continuïteit en helpen we mensen verder. Met plezier!

Wat doen wij?

De arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen door samen mogelijkheden te zoeken om werk te vinden. Dat doet Agros. In opdracht van gemeenten en UWV begeleiden en bemiddelen wij mensen naar werk. Vanuit vestigingen door heel Noord-Holland. Altijd dichtbij, betrokken en actief. Steeds met een vast contactpersoon.

We luisteren goed en begrijpen wat er nodig is om een goede match te maken. In samenwerking met een uitgebreid, gevarieerd en loyaal netwerk van werkgevers en andere partners. Met effect: de resultaten die wij behalen, leveren daarvoor het bewijs.

Actief betrokken bij werk

Agros is de actief betrokken partner in Noord-Holland voor werk en personeel. Sinds 2001 helpen wij mensen verder. Wij luisteren, lossen problemen op en bieden nieuwe mogelijkheden.

Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en flexibiliteit, doelgericht en proactief. Altijd deskundig en goed bereikbaar.

Samenwerkingspartners

Alleen ben je goed, samen zijn we sterker. Dat blijkt wel uit onze jarenlange samenwerking met tal van partners. Wij werken niet alleen samen met werkgevers, overheid (gemeenten en UWV) en werkzoekenden, maar ook met participatiebedrijven, veiligheidshuizen, maatschappelijke organisaties, (taal)scholen en het Werkgevers Servicepunt in de regio. Iedere partner is met eigen expertise actief betrokken bij werk. Net als wij. Dat levert gezamenlijke kracht, verbinding en versterking. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Samen met Sortiva Alkmaar, Project Raak sport naar werk Haarlem en de Sluizen in Broek op Langedijk hebben we drie unieke projecten ontwikkeld. Hierdoor kunnen kandidaten werkervaring en arbeidsritme opdoen. Zo helpen we gezamenlijk mensen verder en maken we de arbeidsmarkt bereikbaar voor iedereen.


Jan Willem Mensinga, re-integratie consulent

Veelgestelde vragen aan Agros

Hoe lang bestaat Agros?

Sinds 2001 helpen wij mensen verder als de actief betrokken partner in Noord-Holland voor werk en personeel. Wij luisteren, lossen problemen op en bieden nieuwe mogelijkheden.  Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en flexibiliteit, doelgericht en proactief. Altijd deskundig en goed bereikbaar.

In welke regio is Agros actief?

Agros is actief in Noord-Holland. We kennen heel veel werkgevers in de regio. Hierdoor weten we wat zij zoeken en wat ze verwachten. Zo kunnen we goede matches maken. Actieve betrokkenheid vinden we belangrijk. Daarom bieden we ondersteuning dichtbij, altijd met een vast contactpersoon. Je vindt onze vestigingen in Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend en Schagen. We hebben tevens een bezoekadres voor UWV-trajecten in Amsterdam.

Voor wie is Agros?

Wij zijn er voor werkgevers, werkzoekenden, gemeenten en UWV. Wat je vraag ook is, met Agros kom je verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is kenmerkend voor Agros?

Agros is klantgericht, betrokken en heeft zeer ervaren medewerkers met actuele kennis van de arbeidsmarkt. We zijn proactief en oplossingsgericht in het bemiddelen en begeleiden van kandidaten naar werk. We denken snel, praktisch en altijd in mogelijkheden. We zijn 24/7 bereikbaar en leggen actief contact. We doen wat nodig is: we leveren maatwerk omdat elk traject persoonlijk is. Zo bieden we continuïteit en helpen we mensen verder. Met plezier!

Agros werkt actief en betrokken samen met