Samenwerken werkt

Agros werkt al jarenlang nauw samen met het UWV in Noord-Holland met uitstekende resultaten. We zijn actief betrokken bij iedere kandidaat. Samen maken we werk bereikbaar. Voor iedereen.

Kortom: we streven naar het hoogst haalbare. Voor onszelf en voor iedere kandidaat. We doen wat nodig is en zetten daarbij graag een stap verder. Ook nadat een kandidaat werk heeft gevonden. Als het werkt, zijn we trots. Zeker als kandidaten ons mooie cijfers geven. De scores voor onze dienstverlening na een onafhankelijk onderzoek spreken voor zich:

  • Werkfit 8.4
  • Modulair 8.5
  • Naar Werk 8.7
  • Jobcoaching 9.0

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik een UWV kandidaat aan voor een re-integratie traject bij Agros?

Kandidaten bemiddelen en begeleiden naar werk is mensenwerk. Wij begrijpen wat er nodig is om de juiste plek te vinden voor de juiste persoon. En andersom. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. Daar kun je op vertrouwen. Wil je een kandidaat aanmelden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Of loop eens langs bij één van onze vestigingen in Noord-Holland. Je vindt ons in Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend en Schagen. Ook hebben we een bezoekadres voor UWV-trajecten in Amsterdam. We helpen je graag verder.

Hoe plan ik een klikgesprek in bij Agros?

Een persoonlijke ontmoeting is belangrijk om te ontdekken of iemand echt past bij een organisatie en functie. Zo ontdekken we of er een klik is. Die klik, de perfecte match: dat is waar we voor gaan! Ook een gesprek inplannen?  Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Of loop eens langs bij één van onze vestigingen in Noord- Holland. Je vindt ons in Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend en Schagen. Ook hebben we een bezoekadres voor UWV-trajecten in Amsterdam. We helpen je graag verder.

Hoe volg ik mijn klant in jullie klantvolgsysteem Jobtracker?

Jobtracker is een beveiligd online systeem om de voortgang van kandidaten te volgen. Als klantmanager krijg je toegang door een persoonlijk account aan te maken. Daarbij ontvang je inloggegevens. Wij zorgen voor een koppeling met het juiste dossier.

Welke begeleiding kan Agros verzorgen?

Agros werkt al jarenlang nauw samen met het UWV. Daaruit blikt wel dat onze aanpak werkt. We zijn actief betrokken bij iedere kandidaat.Naast de trajecten Werkfit Maken en Naar Werk bieden we specifieke modulaire re-integratiediensten. Daarnaast ondersteunen we kandidaten met praktijkassessments en jobcoaching. Ook specifieke diensten als een loonwaarde meting zijn onderdeel van ons aanbod. Klik op de button voor alle diensten. Samen maken we werk bereikbaar. Voor iedereen.