Alles om verder te komen

Wat of wie werkt het beste? Dat is soms even zoeken. Of het nu gaat om nieuwe instroom of om mogelijkheden voor uitstroom van medewerkers: wij wijzen je de weg.

Minutenlange pauzemuziekjes en oneindig vaak doorverbinden? Daar doen wij niet aan. Je kunt ons gerust bellen, we staan je vlot te woord. Open en eerlijke gesprekken vinden we belangrijk. Ook tijdens en na plaatsing van kandidaten. We komen regelmatig zelf in de lucht, maar zijn ook goed bereikbaar voor vragen tussendoor.

Langskomen kan natuurlijk ook: met vijf vestigingen in Noord-Holland zijn we altijd in de buurt.

Veelgestelde vragen

Ik heb een langdurig zieke medewerker in dienst, verzorgen jullie 2e spoor trajecten?

Zeker! Onze consulenten kunnen je goed adviseren over tweede spoor-trajecten volgens de Wet verbetering Poortwachter. Ook ondersteunen we kandidaten via jobcoaching. Laat ons weten wat je voor je kunnen betekenen.

Ik wil iets betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe helpt Agros hierbij?

Er zijn allerlei mogelijkheden voor inclusief werkgeverschap. Je kunt bij werving en selectie bijvoorbeeld aandacht besteden aan diversiteit. Wil je kandidaten bereiken die dit belangrijk vinden? Of weten wat de participatiewet of de ‘Wet banenafspraak’ voor jou betekent? Wij kennen de route en wijzen je de weg. Daarnaast zijn we een actief betrokken partner bij Social Return on Investment (SROI). Neem contact met ons op of kijk op onze dienstenpagina voor meer informatie.

Ik zoek personeel. Wat kan ik doen?

Laat ons weten wat je nodig hebt: alleen recruitment of ondersteuning bij het volledige traject, van werving en selectie tot plaatsing en begeleiding? Vast personeel of een uitzendkracht? Wij denken met je mee en gaan voor je aan de slag. Jouw vacature vervullen is onze uitdaging.

Is Agros een uitzendbureau of een re-integratiebureau?

Beide. Als je een vacature hebt en daarvoor snel personeel zoekt, helpen we je aan geschikte uitzendkracht(en). Maar we werken ook aan duurzame inzetbaarheid van re-integratiekandidaten met een Participatiewet-uitkering. We denken mee over participatieplaatsen of garantiebanen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij outplacement- en spoor 2-trajecten. Zo maken we werk bereikbaar voor iedereen.