Persoonlijke aandacht met de focus op resultaat

Wij bemiddelen en begeleiden kandidaten in opdracht van het UWV. Dit doen wij al jarenlang op een succesvolle manier. Wij zijn trots op de resultaten die we behalen met UWV-kandidaten.

Wij werken in opdracht van het UWV en begeleiden kandidaten met een uitkering op een succesvolle manier. Via de trajecten ‘Werkfit maken’, ‘Naar werk’ en jobcoaching helpen wij uitkeringsgerechtigden verder. Daarnaast bieden wij modulaire re-integratiediensten aan. Wij boeken bovengemiddelde resultaten. Onze kandidaten ervaren onze ondersteuning als zeer positief. Door persoonlijke aandacht met de focus op resultaat maken we de arbeidsmarkt bereikbaar voor iedereen.


Ron Das, UWV kandidaat

Waar kan Agros mee helpen?

Modulaire Re-integratiediensten

UWV-kandidaten die (nog) niet toe zijn aan de trajecten Werkfit Maken of Naar Werk kunnen gebruik maken van onze modulaire Re-integratiediensten. ‘Participatie interventie’ bijvoorbeeld, voor een breder sociaal netwerk. Of het traject bevorderen ‘Maatschappelijke Deelname’, gericht op het vergroten van fysieke en psychische weerbaarheid en deelname aan (georganiseerde) activiteiten buiten de deur.

Praktijkassessment

Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk? Een duidelijk antwoord op deze vragen is heel waardevol. Het helpt om werk te kiezen wat bij je past. Dat is heel persoonlijk. Wij gaan met mensen in gesprek om hun kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen. Dit noemen we een praktijkassessment. Vaak voelen kandidaten zich hierna zelfstandiger (zelfredzaam) en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Werkfit maken

Het traject ‘Werkfit Maken’ is praktisch: we richten ons op concrete doelen en bieden afwisselende leervormen op maat. Kandidaten met een UWV-uitkering leren wat nodig is om goed te kunnen functioneren, effectiever te werken en krijgen een realistisch beeld van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wennen aan werk kan via werkervaringsplaatsen. Zo bouwen de deelnemers arbeidsritme op en vergroten zij hun belastbaarheid. Het traject ‘Naar Werk’ is hierop een logisch vervolg.

Bianca en Batol

Agros is actief betrokken bij werk. Dat klinkt mooi, maar hoe werkt dat in de praktijk? Dat kunnen we goed uitleggen met het verhaal van Bianca Cramer, re-integratieconsulent bij Agros Haarlem en Batol Ali, de vrouw die zij begeleidde. Een verhaal over moeilijkheden, uitdagingen en grote verschillen. Maar ook over mogelijkheden, kansen en overeenkomsten. En vooral over maatwerk.

Kan ik je helpen?

Jerry Mooij
consulent – jobcoach

jmooij@agros.nl
0224 292 060


Certificering

We zijn trots op ons werk en willen je zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden met certificeringen. Agros is VCU, NEN 4400-1, SNF en Blik op Werk gecertificeerd.