Projectmedewerker inburgering in Schagen (24 uur per week)

Bij Agros krijg je vrijheid in je werk als projectmedewerker. Ben je bekend met de nieuwe wet inburgering en wil je graag mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar nieuwe kansen? Dan hebben wij een mooie functie voor je beschikbaar waar je het verschil kunt maken!

Dit ga je doen als projectmedewerker bij Agros
Als projectmedewerker inburgering ben je een belangrijke schakel in ons team. Je wordt ingezet voor diverse groepsprojecten en biedt individuele begeleiding aan deelnemers, ookwel inburgeraars. Jouw visie is dat iedereen talent heeft en dit kan inzetten in de samenleving!

De focus ligt op het ondersteunen van deelnemers rondom de wet inburgering en het participatiedeel hiervan. Verder ben je bezig met het werven van geschikte plaatsen om deelnemers te laten participeren. Het doel is om inburgeraars te ondersteunen in het zetten van stappen richting een succesvolle toekomst. Om dit te realiseren, pak jij het volgende op:

  • Ontdek de balans tussen wat een inburgeraar kan en wil en wat er haalbaar is.
  • Begeleid en ondersteun inburgeraars op weg naar vrijwilligerswerk of participatieplek
  • Onderhoud contacten met samenwerkingspartners zoals gemeenten, taalaanbieders en maatschappelijke begeleiding
  • Bijhouden van administratie en rapportage aan de opdrachtgever

Over Agros
Agros is een re-integratie en uitzendbureau. Sinds 2001 bemiddelen wij kandidaten, met of zonder arbeidsbeperking, naar passende werkplekken. Wij zijn onderdeel van het SIN, een samenwerkingsverband binnen de Noord-kop Gemeentes, specifiek voor de doelgroep statushouders. Binnen dit samenwerkingsverband zijn we samen met Probedrijven op zoek naar jou!

Bij ons draait het om humor en een gezonde kijk op zaken. We houden het werk luchtig en er heerst echt teamwork. Onze collega’s hebben hun eigen expertise waarbij onderling veel kennis wordt gedeeld. Je hebt diversiteit in je werkzaamheden en we stellen eigen ideeën altijd zeer op prijs! Je bent onderdeel van een team van 4 collega’s in het gezellige Schagen.

Wie ben jij?

  • Je bent creatief en oplossingsgericht in het vinden van passende trajecten en activiteiten voor deelnemers
  • Je kunt je inleven in de situatie van kandidaten en begrip tonen voor hun uitdagingen en behoeften, dankzij je multiculturele sensitiviteit en diversiteitsbewustzijn
  • Affiniteit met de doelgroep statushouders
  • Je kunt deelnemers motiveren en inspireren
  • HBO werk- en denkniveau
  • Rijbewijs B

Wat vinden wij nog meer belangrijk
Er wordt een veilige en prettige werkomgeving geboden waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaten. Je kunt resultaat- en oplossingsgericht werken omdat je je kunt inleven in zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Het is belangrijk dat je flexibel bent. Want bij ons is geen dag hetzelfde!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een dynamische baan voor 24 uur per week. Niet alleen krijg je een auto van de zaak, ook een telefoon en laptop hoort hierbij. Bij Agros kom je in een energiek en mensgericht team, waarbij jouw ideeën zeer worden gewaardeerd. Vergeet ook onze Summer Party en het Kerstdiner niet! Het salaris is tot €3.500,00 bruto per maand o.b.v. 40 uur.


Wat te doen

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag bijdragen aan het succes van onze inburgeringsprojecten? Neem dan contact op met Rob Overpelt via 06-12131341 of mail naar recruitment@agros.nl. Stuur ons je CV per mail. De vacature sluit per 3 mei ’24. Tot snel!