Jobcoaching

Wie nieuw werk vindt, zelf of samen met ons, kan hulp krijgen van een jobcoach. Kortgezegd: persoonlijke steun op je werkplek. Met als doel: zelfstandig(er) aan de slag. Wat daarvoor nodig is en/of wat jij daarvoor nodig hebt, onderzoeken we samen. We verdiepen ons in jouw verhaal.

Je krijgt een vast contactpersoon. Jouw jobcoach geeft je bijvoorbeeld tips en adviezen bij het inwerken, bij het contact tussen jou en je werkgever of bij het maken van belangrijke afspraken. Hoewel we hopen dat het allemaal goed gaat, kunnen er natuurlijk ook problemen of onduidelijkheden zijn. Ook dan kun je terecht bij je jobcoach.

De ondersteuning van een jobcoach is tijdelijk. Daarna neemt de werkgever de begeleiding weer over. Je krijgt dan een begeleider binnen het bedrijf. Dit is vaak iemand waarmee je samenwerkt en die jou goed heeft leren kennen.

Ook interessant

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching leidt vaak tot verrassende inzichten, nieuwe kansen en duidelijke ontwikkelpunten. Onze gecertificeerde en ervaren loopbaancoaches helpen je graag ontdekken welke richting je op wilt en welke successen je wilt behalen. Dat werkt niet alleen voor jou, maar ook voor je werkgever.

Vaak zorgt zo’n traject namelijk voor meer betrokkenheid en motivatie. Dat is eigenlijk ook wel logisch: als je doet wat bij je past, werk je met meer plezier.

Arbeidsre-integratie, kandidaten vanuit UWV – klikgesprekken

Wil jij weer aan het werk en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Ben je op zoek naar passende ondersteuning bij jouw re-integratie? Dan gaan we graag samen aan de slag. Maar voordat we dat doen, maken we eerst een afspraak voor een klikgesprek.