Bemiddeling Nederlandse uitzendkrachten

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het best een uitdaging zijn om de juiste medewerkers te vinden. Dat is precies de uitdaging die wij graag aangaan. Met de inzet van uitzendkrachten heb je als werkgever flexibel inzetbare medewerkers, bespaar je kosten en vermijd je risico’s. Agros weet wat er voor nodig is om goede matches te maken. We luisteren naar jouw wensen als werkgever en vinden de werknemers die je zoekt.

Wij leveren de dienstverlening die bij jou past. Je kunt rekenen op een flexibele en persoonlijke aanpak, tegen aantrekkelijke tarieven. Zo nemen we jou als werkgever werk uit handen.
Je kunt als werkgever je vacature aanbieden bij Agros. Wij gaan dan direct voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat. Of je nu je team wilt uitbreiden of tijdelijke vervanging zoekt bij piekperiodes, ziekte of zwangerschapsverlof: wij helpen je medewerkers te vinden. Agros kijkt verder, actief en betrokken.

Ook interessant

Bemiddeling Poolse arbeidsmigranten

Echte vakmensen zijn soms moeilijk te vinden. Maar niet voor ons. Agros heeft een eigen wervingskanaal voor Poolse arbeidsmigranten. Wij beschikken over een enorm potentieel aan ervaren professionals.

Of het nu voor een korte of langere periode is: wij regelen alles. Van de juiste papieren tot en met de begeleiding van uw medewerkers en van huisvesting tot en met het woon- werkvervoer. En bovendien: wij spreken de taal.

Werving en Selectie 

Voordat je iemand in dienst neemt, wil je weten waar je aan toe bent. Een sollicitatieprocedure vraagt om tijd en aandacht, maar moet ook efficiënt zijn. Dat snappen we. Wij bieden daarbij  vakkundige begeleiding.