Werving en Selectie

Voordat je iemand in dienst neemt, wil je weten waar je aan toe bent. Een sollicitatieprocedure vraagt om tijd en aandacht, maar moet ook efficiënt zijn. Dat snappen we. Wij bieden daarbij  vakkundige begeleiding. Wij zoeken gericht en vinden kandidaten met de gewenste vakkennis en competenties. Alleen de meest geschikte kandidaten stellen we aan je voor. Zo kun je vlot je keuze maken en je nieuwe werknemer direct een arbeidscontract aanbieden.

Agros kan je een hoop werk uit handen nemen tijdens de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Wij nemen de tijd voor jouw vraag. Dat vergroot de kans op succes. Je kunt erop rekenen dat we gaan voor de best passende kandidaat. Persoonlijkheid, drijfveren en ambities van kandidaten spelen een onmisbare rol. Daar zijn we van overtuigd. Daarom kijken we altijd naar de persoon achter het CV.

We kijken met een open blik naar mensen en geloven in de kracht van een persoonlijke ontmoeting. Zo ontdekken we of iemand echt past bij jouw organisatie en de functie. Maar belangrijker nog: of we denken dat er een klik is. Die klik, de perfecte match: dat is waar we voor gaan!

Ook interessant

Bemiddeling Nederlandse uitzendkrachten

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het best een uitdaging zijn om de juiste medewerkers te vinden. Dat is precies de uitdaging die wij graag aangaan. Met de inzet van uitzendkrachten heb je als werkgever flexibel inzetbare medewerkers, bespaar je kosten en vermijd je risico’s.

Agros weet wat er voor nodig is om goede matches te maken. We luisteren naar jouw wensen als werkgever en vinden de werknemers die je zoekt.

Bemiddeling Poolse uitzendkrachten

Echte vakmensen zijn soms moeilijk te vinden. Maar niet voor ons. Agros heeft een eigen wervingskanaal voor Poolse arbeidsmigranten. Wij beschikken over een enorm potentieel aan ervaren professionals.

Loopbaancoaching

Als je doet wat écht bij je past, werk je met meer plezier. Dat geeft werknemers voldoening en daarvan profiteer je als werkgever. Via loopbaancoaching ontdekken mensen welke richting ze op willen en welke successen ze willen behalen. Onze gecertificeerde en ervaren loopbaancoaches gaan graag samen met jouw medewerkers aan de slag om hun wensen, drijfveren en talenten te ontdekken.

Het eindrapport bevat verrassende inzichten, nieuwe kansen en duidelijke ontwikkelpunten.