Bemiddeling Poolse arbeidsmigranten

Echte vakmensen zijn soms moeilijk te vinden. Maar niet voor ons. Agros heeft een eigen wervingskanaal voor Poolse arbeidsmigranten. Wij beschikken over een enorm potentieel aan ervaren professionals. Of het nu voor een korte of langere periode is: wij regelen alles. Van de juiste papieren tot en met de begeleiding van uw medewerkers en van huisvesting tot en met het woon- werkvervoer. En bovendien: wij spreken de taal.

Iedereen verdient een goede begeleiding. Dat vinden we belangrijk. Dus onderhouden we intensief persoonlijk contact, ook met onze buitenlandse medewerkers. Zo blijft iedere uitzendkracht gemotiveerd om met plezier aan het werk te gaan. Dat contact is gemakkelijker als je dezelfde taal spreekt. Daarom hebben we ook recruiters in dienst die Pools spreken. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de communicatie met Poolse medewerkers? Laat het ons weten, wij helpen je verder.

Ook interessant

Bemiddeling Nederlandse uitzendkrachten

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan het best een uitdaging zijn om de juiste medewerkers te vinden. Dat is precies de uitdaging die wij graag aangaan. Met de inzet van uitzendkrachten heb je als werkgever flexibel inzetbare medewerkers, bespaar je kosten en vermijd je risico’s.

Agros weet wat er voor nodig is om goede matches te maken. We luisteren naar jouw wensen als werkgever en vinden de werknemers die je zoekt.

Werving en Selectie 

Voordat je iemand in dienst neemt, wil je weten waar je aan toe bent. Een sollicitatieprocedure vraagt om tijd en aandacht, maar moet ook efficiënt zijn. Dat snappen we. Wij bieden daarbij  vakkundige begeleiding.