Jobcoaching

Jobcoaching biedt mensen ondersteuning om met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. Bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of jongeren met weinig werkervaring. Ook zetten we het in bij re-integratie na ziekte of een ongeval. Het doel van jobcoaching is het vergroten van zelfstandigheid. Onze jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun.

Onze ervaring leert dat jobcoaching op verschillende manieren zorgt voor groei. Werknemers ervaren persoonlijke groei, werkgevers een toename van de hoeveelheid werk die mensen kunnen verzetten. Daartoe stellen de jobcoach, kandidaat en werkgever samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend. Wij snappen goed wat werkgevers vragen van kandidaten, maar ook wat kandidaten nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Zo brengen we alle betrokkenen dichter tot elkaar.

Bij Agros werken gecertificeerde jobcoaches, met veel ervaring. Zij coachen ‘on the job’. Door een (deel van de) dag mee te werken, wordt gelijk duidelijk wat er gebeurt op de werkvloer. Bovendien ontstaat er meer onderling begrip en vertrouwen. Zo blijkt waar iemand goed in is en waarin diegene zich nog kan ontwikkelen. Bovendien werkt het goed om kandidaten feedback te geven op basis van praktijkvoorbeelden, gecombineerd met aandachtspunten van de werkgever.

Ook interessant

Bemiddeling en begeleiding bij garantiebanen/wet banenafspraak

Een loonwaarde meting meet de arbeidscapaciteit van werknemers. Onze gecertificeerde loonwaarde-experts werken volgens de uniforme methode van het ministerie van SZW en zijn opgeleid door Dariuz. Tijdens het onderzoek stellen zij de werknemer en werkgever vragen over het tempo, de kwaliteit en de netto werktijd van de werknemer. Werkgevers die medewerkers met een verminderde loonwaarde in dienst nemen of houden, dragen bij aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Loonwaarde meting

Een loonwaarde meting meet de arbeidscapaciteit van werknemers. Onze gecertificeerde loonwaarde-experts werken volgens de uniforme methode van het ministerie van SZW en zijn opgeleid door Dariuz.