Uitzenden

Op zoek naar een nieuwe baan? Denk ook eens aan een uitzendcontract. Wij helpen hiermee dagelijks mensen verder. In verschillende sectoren, op alle niveau’s, in heel Noord-Holland. Een uitzendbaan via Agros biedt veel voordelen. Zo krijgt je via ons toegang tot een groot werkgeversnetwerk, helpen we je bij je sollicitatie en brengen we de mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor je in beeld.

Via Agros kun je snel en flexibel aan het werk. Laagdrempelig ook: na een kennismakingsgesprek kun je direct aan de slag. Jij geeft zelf aan wanneer je wilt werken. Wij houden hier rekening mee en zoeken voor jou de beste match. Via Agros kun je werkervaring opdoen in verschillende vakgebieden. Zo vergoot je je netwerk en vaardigheden en doe je veel ervaring op. Een slimme manier om te ontdekken wat echt bij je past.

Natuurlijk willen wij het beste voor jou als werknemer. Daarom zijn we zijn scherp op jouw arbeidsvoorwaarden en salaris. Je weet ook precies waar je aan toe bent: we betalen je wekelijks op een vast moment. En we zijn actief betrokken: je krijgt een vast contactpersoon en we houden contact met zowel jou als de werkgever. Zelf bellen of mailen mag uiteraard ook: we zijn altijd bereikbaar en dichtbij.

Een uitzendcontract blijft tijdelijk, we kunnen ons voorstellen dat je uiteindelijk op zoek bent naar meer zekerheid. Ook dat bieden we. Na de tijdelijke uitzendcontracten via Agros kun je er ook voor kiezen om in dienst te gaan bij de werkgever. Duurzaam werkplezier staat voor ons voorop.

Ook interessant

Outplacement

Outplacement betekent dat we je begeleiden naar een nieuwe baan. De aanleiding daarvoor kan bijvoorbeeld een reorganisatie of een arbeidsconflict zijn. Anders gezegd: er is geen toekomst voor jou in je huidige functie of bij de organisatie. We weten dat dit veel impact kan hebben. Toch proberen we je te helpen om het traject te zien als kans. Je krijgt de mogelijkheid om te ontdekken wat echt goed bij je past.

Als je verplicht op zoek moet naar een andere baan kan dat van invloed zijn op je motivatie om iets nieuws te vinden. Ongewild iets anders zoeken kan stress opleveren. Mensen vertellen ook wel dat ze zich afgewezen voelen of hun collega’s missen. Dat kunnen we ons voorstellen. Daarom houden we er tijdens het traject ook rekening mee.

Loopbaancoaching

Onze gecertificeerde en ervaren loopbaancoaches helpen jou graag bij het vinden van voldoening, richting en succes in jouw loopbaan. In een loopbaancoachingstraject gaan we aan de slag met jouw wensen, drijfveren en talenten. We helpen jou ontdekken wat écht bij jou past.