Bemiddeling en begeleiding re-integratiekandidaten

Mensen bemiddelen en begeleiden naar werk is mensenwerk. Wij begrijpen wat er nodig is om de juiste persoon te vinden voor de juiste plek. En andersom. We maken een verschil door goed te luisteren naar kandidaten, met persoonlijke aandacht en een vaste contactpersoon. Dat we veel ervaring hebben, werkt ook. We kennen heel veel werkgevers in deze regio. Verschillende gemeentes en het UWV in Noord-Holland werken al met ons samen.

Nieuwe medewerkers vinden kan best een uitdaging zijn. Nog los van alle praktische zaken die je als werkgever moet regelen. Wij bieden ondersteuning bij het volledige traject: van werving en selectie tot plaatsing en begeleiding. Met een heldere uitleg en gedegen advies. Ook hierbij werkt onze persoonlijke aanpak: we kennen de kandidaten en weten wat ze kunnen. Zo gaan zij goed van start en werken we samen aan duurzame inzetbaarheid. Ons netwerk is groot en sterk: met veel werkgevers hebben we al lang en goed contact. Hierdoor  kennen we veel bedrijven goed. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat werkgevers belangrijk vinden en wat zij van nieuwe medewerkers verwachten.

Ook interessant

Jobcoaching

Jobcoaching biedt mensen ondersteuning om met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. Bijvoorbeeld medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt of jongeren met weinig werkervaring. Ook zetten we het in bij re-integratie na ziekte of een ongeval. Het doel van jobcoaching is het vergroten van zelfstandigheid. Onze jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun.

Onze ervaring leert dat jobcoaching op verschillende manieren zorgt voor groei. Werknemers ervaren persoonlijke groei, werkgevers een toename van de hoeveelheid werk die mensen kunnen verzetten. Daartoe stellen de jobcoach, kandidaat en werkgever samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend. Wij snappen goed wat je als werkgever vraagt van kandidaten, maar ook wat zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Zo kom je dichter tot elkaar.

Re-integratie tweede spoor

Langdurig zieke werknemer? Agros biedt ondersteuning voor werkgevers en werknemers. Daarbij blijven we actief tot de laatste dag van de ziektewetperiode. Wij nemen je als werkgever werk uit handen met deskundig advies en uitstekende kennis van de wet- en regelgeving.

Bemiddeling en begeleiding bij social return on investment (SROI)

De beste invulling van een ‘social return’ kan een behoorlijke zoektocht zijn. Dat begrijpen we. Iedere gemeente heeft z’n eigen SROI beleid en aanbestedingstrajecten zijn vaak complex. Het plaatsen en begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en uitkeringsgerechtigden vereist dan ook veel expertise.

Agros is een actief betrokken partner bij SROI. Wij hebben ruime ervaring met de invulling van SROI in aanbestedingstrajecten en helpen werkgevers graag verder.