Bemiddeling en begeleiding Social Return On Investment (SROI)

De beste invulling van een ‘social return’ kan een behoorlijke zoektocht zijn. Dat begrijpen we. Iedere gemeente heeft z’n eigen SROI beleid en aanbestedingstrajecten zijn vaak complex. Het plaatsen en begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en uitkeringsgerechtigden vereist dan ook veel expertise. Agros is een actief betrokken partner bij SROI. Wij hebben ruime ervaring met de invulling van SROI in aanbestedingstrajecten en helpen werkgevers graag verder.

Met een SROI-verplichting vraag een gemeente of rijksoverheid om in ruil voor een opdracht of subsidie iets terug te doen voor de samenleving. Wij hebben hier ervaring mee en bieden praktische ondersteuning. Bijvoorbeeld door samen op zoek te gaan naar de beste invulling van jouw social return en/of jouw social return verplichting in te vullen.

Wij hebben ervaring met het bemiddelen van kandidaten naar een betaalde arbeidsplaats, een leerwerkplek of een stageplaats. Ook kunnen we jou als werkgever ontzorgen door bijvoorbeeld verloning en administratie uit handen te nemen. Door onze samenwerking te benoemen in een aanbesteding laat je als werkgever zien dat de SROI geborgd is. Gemeenten kennen Agros als deskundige en betrouwbare partner, die goede begeleiding biedt.

Ook interessant

Bemiddeling en begeleiding re-integratiekandidaten

Mensen bemiddelen en begeleiden naar werk is mensenwerk. Wij begrijpen wat er nodig is om de juiste persoon te vinden voor de juiste plek. En andersom. We maken een verschil door goed te luisteren naar kandidaten, met persoonlijke aandacht en een vaste contactpersoon. Dat we veel ervaring hebben, werkt ook. We kennen heel veel werkgevers in deze regio. Verschillende gemeentes en het UWV in Noord-Holland werken al met ons samen.

Jobcoaching

Jobcoaching biedt mensen ondersteuning om met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. Bijvoorbeeld medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt of jongeren met weinig werkervaring. Ook zetten we het in bij re-integratie na ziekte of een ongeval.

Bemiddeling en begeleiding bij garantiebanen/wet banenafspraak

De beste invulling van een ‘social return’ kan een behoorlijke zoektocht zijn. Dat begrijpen we. Iedere gemeente heeft z’n eigen SROI beleid en aanbestedingstrajecten zijn vaak complex. Het plaatsen en begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en uitkeringsgerechtigden vereist dan ook veel expertise.

Agros is een actief betrokken partner bij SROI. Wij hebben ruime ervaring met de invulling van SROI in aanbestedingstrajecten en helpen werkgevers graag verder.