Jobcoaching

Jobcoaching biedt kandidaten ondersteuning om zelfstandig en met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. De jobcoach, kandidaat en werkgever stellen samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend. Wij snappen goed wat kandidaten nodig hebben om goed te kunnen functioneren, maar ook wat werkgevers vragen van kandidaten. Onze ervaren en deskundige jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun. Zo helpen we iedereen verder.

Ook interessant

Modulaire Re-integratiediensten

Voor wie nog niet toe is aan Werkfit Maken of Naar Werk bieden wij de Modulaire Re-integratiediensten. Wij helpen UWV kandidaten bij het ontwikkelen van een breder sociaal netwerk: participatie interventie. Wij begeleiden bij het verhogen van de fysieke- en psychische weerbaarheid en stimuleren deelname aan georganiseerde activiteiten buiten de deur: bevorderen Maatschappelijke Deelname.

Voor kandidaten die willen werken, maar nog niet het benodigde diploma hebben behaald, bieden wij persoonlijke begeleiding bij (om)scholing: begeleiding tijdens scholing.

Praktijkassessment

Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk? Een duidelijk antwoord op deze vragen is heel waardevol. Het helpt om werk te kiezen wat bij je past. Dat is heel persoonlijk. Wij gaan met mensen in gesprek om hun kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Loonwaarde meting

Een loonwaarde meting meet de arbeidscapaciteit van werknemers. Onze gecertificeerde loonwaarde-experts werken volgens de uniforme methode van het ministerie van SZW en zijn opgeleid door Dariuz.

Tijdens het onderzoek stellen zij de werknemer en werkgever vragen over het tempo, de kwaliteit en de netto werktijd van de werknemer. Werkgevers die medewerkers met een verminderde loonwaarde in dienst nemen of houden, dragen bij aan een inclusieve arbeidsmarkt.