Praktijkassessment

Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk? Een duidelijk antwoord op deze vragen is heel waardevol. Het helpt om werk te kiezen wat bij je past. Dat is heel persoonlijk. Wij gaan met mensen in gesprek om hun kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen. Dit noemen we een praktijkassessment. Vaak voelen kandidaten zich hierna zelfstandiger (zelfredzaam) en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Ook interessant

Jobcoaching

Jobcoaching biedt kandidaten ondersteuning om zelfstandig en met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. De jobcoach, kandidaat en werkgever stellen samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend. Wij snappen goed wat kandidaten nodig hebben om goed te kunnen functioneren, maar ook wat werkgevers vragen van kandidaten. Onze ervaren en deskundige jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun. Zo helpen we iedereen verder.

Loonwaarde meting

Een loonwaarde meting meet de arbeidscapaciteit van werknemers. Onze gecertificeerde loonwaarde-experts werken volgens de uniforme methode van het ministerie van SZW en zijn opgeleid door Dariuz.

Traject naar werk

Kandidaten met een UWV-uitkering bemiddelen en begeleiden naar werk is mensenwerk. Wij begrijpen wat er nodig is om de juiste plek te vinden voor de juiste persoon. En andersom.

Onze re-integratieconsulenten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van uitkeringsgerechtigden. Zij helpen kandidaten bij hun beroepskeuze, oriëntatie op de arbeidsmarkt, het ontdekken van hun talenten en wat zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren.