Modulaire Re-integratiediensten

UWV-kandidaten die (nog) niet toe zijn aan de trajecten Werkfit Maken of Naar Werk kunnen gebruik maken van onze modulaire Re-integratiediensten. ‘Participatie interventie’ bijvoorbeeld, voor een breder sociaal netwerk. Of het traject bevorderen ‘Maatschappelijke Deelname’, gericht op het vergroten van fysieke en psychische weerbaarheid en deelname aan (georganiseerde) activiteiten buiten de deur. En wie wil werken, maar nog niet het benodigde diploma heeft, kan rekenen op persoonlijke aandacht tijdens het traject ‘Begeleiding tijdens scholing.’


Pim Elzenaar, re-integratie consulent

Ook interessant

Praktijkassessment

Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk? Een duidelijk antwoord op deze vragen is heel waardevol. Het helpt om werk te kiezen wat bij je past. Dat is heel persoonlijk. Wij gaan met mensen in gesprek om hun kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen. Dit noemen we een praktijkassessment. Vaak voelen kandidaten zich hierna zelfstandiger (zelfredzaam) en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Werkfit maken

Het traject ‘Werkfit Maken’ is praktisch: we richten ons op concrete doelen en bieden afwisselende leervormen op maat.

Jobcoaching

Jobcoaching biedt kandidaten ondersteuning om zelfstandig en met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. De jobcoach, kandidaat en werkgever stellen samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend.

Wij snappen goed wat kandidaten nodig hebben om goed te kunnen functioneren, maar ook wat werkgevers vragen van kandidaten. Onze ervaren en deskundige jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun. Zo helpen we iedereen verder.