Werkfit Maken

Het traject ‘Werkfit Maken’ is praktisch: we richten ons op concrete doelen en bieden afwisselende leervormen op maat. Kandidaten met een UWV-uitkering leren wat nodig is om goed te kunnen functioneren, effectiever te werken en krijgen een realistisch beeld van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wennen aan werk kan via werkervaringsplaatsen. Zo bouwen de deelnemers arbeidsritme op en vergroten zij hun belastbaarheid. Het traject ‘Naar Werk’ is hierop een logisch vervolg.

Ook interessant

Jobcoaching

Jobcoaching biedt kandidaten ondersteuning om zelfstandig en met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. De jobcoach, kandidaat en werkgever stellen samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend. Wij snappen goed wat kandidaten nodig hebben om goed te kunnen functioneren, maar ook wat werkgevers vragen van kandidaten.

Onze ervaren en deskundige jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun. Zo helpen we iedereen verder.

Praktijkassessment

Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk? Een duidelijk antwoord op deze vragen is heel waardevol. Het helpt om werk te kiezen wat bij je past. Dat is heel persoonlijk. Wij gaan met mensen in gesprek om hun kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Traject naar werk

Kandidaten met een UWV-uitkering bemiddelen en begeleiden naar werk is mensenwerk. Wij begrijpen wat er nodig is om de juiste plek te vinden voor de juiste persoon. En andersom.

Onze re-integratieconsulenten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van uitkeringsgerechtigden. Zij helpen kandidaten bij hun beroepskeuze, oriëntatie op de arbeidsmarkt, het ontdekken van hun talenten en wat zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren.