Traject naar werk

Kandidaten met een UWV-uitkering bemiddelen en begeleiden naar werk is mensenwerk. Wij begrijpen wat er nodig is om de juiste plek te vinden voor de juiste persoon. En andersom. Onze re-integratieconsulenten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van uitkeringsgerechtigden. Zij helpen kandidaten bij hun beroepskeuze, oriëntatie op de arbeidsmarkt, het ontdekken van hun talenten en wat zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

We maken een verschil door goed te luisteren naar kandidaten, met persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Dat we veel ervaring hebben, werkt ook. We kennen heel veel werkgevers in deze regio. Bovenal vinden we het belangrijk dat mensen terecht komen op een duurzame plek: een plek waar zij voor langere tijd kunnen blijven en zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we nazorg en jobcoaching. We zijn en blijven actief betrokken.

Ook interessant

Modulaire Re-integratiediensten

Voor wie nog niet toe is aan Werkfit Maken of Naar Werk bieden wij de Modulaire Re-integratiediensten. Wij helpen UWV kandidaten bij het ontwikkelen van een breder sociaal netwerk: participatie interventie. Wij begeleiden bij het verhogen van de fysieke- en psychische weerbaarheid en stimuleren deelname aan georganiseerde activiteiten buiten de deur: bevorderen Maatschappelijke Deelname.

Voor kandidaten die willen werken, maar nog niet het benodigde diploma hebben behaald, bieden wij persoonlijke begeleiding bij (om)scholing: begeleiding tijdens scholing.

Praktijkassessment

Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk? Een duidelijk antwoord op deze vragen is heel waardevol. Het helpt om werk te kiezen wat bij je past. Dat is heel persoonlijk. Wij gaan met mensen in gesprek om hun kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Jobcoaching

Jobcoaching biedt kandidaten ondersteuning om zelfstandig en met zelfvertrouwen aan het werk te blijven. De jobcoach, kandidaat en werkgever stellen samen leerdoelen op. Dat geeft inzicht en werkt verbindend. Wij snappen goed wat kandidaten nodig hebben om goed te kunnen functioneren, maar ook wat werkgevers vragen van kandidaten.

Onze ervaren en deskundige jobcoaches bieden onvoorwaardelijke steun. Zo helpen we iedereen verder.