Aan het woord: Pieter van Gemeren

Agros, Alie de Git, Jan Prins en tot medio 2005 nog op de achtergrond Rene Vet. Namen die mijn leven veranderd hebben. In een voor mij persoonlijk onrustige tijd was ik voor mijn start als Agros medewerker al betrokken bij Agros. Destijds ging het om het uitzenden van medewerkers in de agrarische sector en ook toen al ging het werk buiten de reguliere kantoortijden gewoon door. De eerste plaatsing van 4 uitzendkrachten kwam tot stand terwijl ik als rechtsbuiten op zondagmiddag op het voetbalveld stond. Eerst gedonder aan de telefoon en daarna in de kleedkamer want hoe haalde ik het in mijn hoofd die winnende voorzet met een telefoon in mijn hand te geven.

PietervanGemeren

Later ben ik op 1 januari 2005 bij Agros gestart. In Hoorn mocht ik de eerste vestiging na Alkmaar bemannen. De opdracht was destijds nog simpel. De kandidaten zsm aan het werk zetten. Ook toen al met alle hulp (ophalen plus brengen en obstakels uit de weg nemen) die we konden bieden en werkte de kandidaat niet mee dan werd er gesanctioneerd. Dat leverde regelmatig spannende gesprekken met de kandidaten op. Doorpakken, helderheid en actie waren waar Agros toen al voor stond.

In de volgende ruim 16 jaar is er veel veranderd. Agros is gegroeid zowel qua vestigingen, het aantal collega’s, in diversiteit qua opdrachtgevers en ook in de aanpak en begeleiding die wij bieden. Gelukkig is 1 ding niet gewijzigd. Bij Agros bieden wij mensen een kans op een zonnigere toekomst. Met meer geduld en maatwerk mag ik nog steeds mijn aandeel leveren in het op weg en verder helpen van mensen. Dat geeft mij dagelijks veel voldoening. Soms ook stress maar in het fijne team waarmee ik mag werken helpt het delen en plezier hebben om het vol te houden.

Het blijft fantastisch het vertrouwen van mensen die het moeilijk hebben te winnen, hen verder te helpen, een betaalde baan te kunnen bieden en hen vervolgens zelfstandig verder te zien groeien. De betrokkenheid die wij daarbij vanuit Agros kunnen bieden maakt mij trots op mijn werk.

Overzicht succesverhalen