Op 1 juni 2021, vieren we ons twintig jarig bestaan.

We zijn super trots op het feit dat we met Agros al 20 jaar meedraaien in de wereld van uitzenden en re-integratie in Noord Holland. Gestart met een idee en de kernwaarden daarvan staan nog steeds kaarsrecht overeind. Ik mag me gelukkig prijzen met een geweldig team van collega’s die elke dag weer klaar staan om mooie prestaties te leveren. Daarbij maken we gebruik van een groot netwerk van werkgevers, vele daarvan zijn al jaren onze trouwe partners. Ook dat maakt ons supertrots.

Agros-20-jaar-rene-vet

In de afgelopen jaren hebben we onze weg gezocht en gevonden om een blijvertje te worden in Noord-Holland. Het is eigenlijk niet voor te stellen hoe anders de wereld er uit is gaan zien in de afgelopen 20 jaar. De naam Agros is ontstaan door onder andere de behoefte om vooraan te staan in het telefoonboek, dus de letter A. In het huidige tijdperk kunnen we ons bij een telefoonboek eigenlijk al niets meer voorstellen. Alles is immers via de digitale snelweg op te vragen.

Ook de arbeidsmarkt is voortdurend aan verandering onderhevig, vacatures verdwijnen om niet meer terug te komen en nieuwe vacatures ontstaan. Dat staat nog los van de invloeden die zijn ingegeven door destijds de financiële crisis en recent natuurlijk de Corona crisis.

Al met al is er over de afgelopen 20 jaar voldoende om terug te blikken. Maar minstens zo belangrijk en inspirerend is het om ook weer vooruit te kijken. De arbeidsmarkt knelt op verschillende vlakken, de maakindustrie heeft een grote uitdaging om voldoende vaklieden op te leiden of om te scholen en duurzaam en circulair komt steeds nadrukkelijker op de agenda te staan.

Zoals al gezegd: we zijn supertrots op deze mijlpaal ! We verheugen ons er op om ook de komende jaren in Noord Holland een belangrijke partner te zijn voor ons gezamenlijke streven: De arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen.

Overzicht succesverhalen